PAIKKA

Leírás:

A PAIKKA egy vadiúj project space/kiállítótér/kávézó a Kertész utcában. Célunk egy olyan kollaboratív és szabadelvű tér megvalósítása, amely mindenféle ideológiai, formanyelvi és stílusbeli regulációktól mentes. Szeretnénk lehetőséget biztosítani a kreatív szférában a lehető legszélesebb ízlésű és alkotói stílusú művészközegeknek a pandémia okozta válsághelyzetben, egyúttal vizsgálva és nem rejtett szándékkal dokumentálva a járvány alatt átalakult alkotófolyamatokat és kiváncsian éhezve az elfojtott művészi ambiciókra. Ebben a műsorban a jelenleg futó projektjeinkről, jövőbeli terveinkről fogunk beszélni, valamint minden zene/hang alapú projektnek a bemutatására ez a rádióműsor ad majd digitális otthont.

Description:

PAIKKA is a newly-emerging project space/gallery/café in Kertész street.Our goal is to create a collaborative and open-minded space, one that’s free of all ideological, stylistic, and form regulations.
We would like to provide opportunities for artists in the creative world, of all tastes and styles of expression, especially in the current cultural crisis that is the pandemic. While doing so, we would examine and document how creative processes transformed during this time, when all of us are starving to see and showcase repressed artistic ambitions of the past months. In this show, we’ll talk about our currently running projects, our plans for the future, and it will also be the platform where we present all of our music/sound-based experiments.

Adás: Új rész minden hónap utolsó hétfőjén, 17-18:00

Elérés:

Arcsived shows for PAIKKA

Aired on 2021-10-25

Madarak, történések, hibák, tervek, rap

Hadaró madarak, történések, hibák, tervek, rap battle, rohadt jó zenék és súlytalan depresszió. Ezekben meséljük el, hogy mi történik mostanában a PAIKKA-ban, miféle programokra várunk titeket, valamint, hogy hogyan tudtok hozzánk csatlakozni.

Aired on 2021-08-30

4. adás

Az augusztus sem marad PAIKKA adás nélkül. Térjetek vissza a szürke hétköznapokba Sannával, aki egy vezetett relaxációra hív titeket.

Aired on 2021-07-26

3. adás

Aired on 2021-06-28

2. rész

Aired on 2021-05-24

PAIKKA // Pilot

A PAIKKA egy újonnan nyíló kiállító- és coalkotó-tér, ami amellett, hogy közösségi alkotófolyamatok megvalósulásának, majd eredményük bemutatásának ad teret, egy olyan kávézóként is üzemel majd, ahol biztosan jó lesz a kávé. Első adásukban az alapítótagok beszélnek a PAIKKA projektről, ami során az első alkotó kollektíva összeboronálására tesznek kísérletet. A jövőbeli kollektíva tagjait egy OPEN CALL keretében kívánják bevonni a projektbe és szeretnének megismerni minden olyan alkotnivágyót, akinek bármilyen őrült ötlete van arról, hogy miként kéne átalakítani a PAIKKA terét. Első periódusban azok jelentkezését várják, akik valamilyen módon feszegetik az ember és technológia kölcsönhatásának fogalmát és nyitottak arra, hogy hasonló érdeklődésű, ám nagy eséllyel más és más területekről érkező alkotókkal közösen alkossanak valami eszement dolgot. Az OPEN CALL-t itt találjátok: https://www.paikka.ga/ , több infóért pedig kapcsoljatok 17:00-kor a Lahmára.