BoomBAP

A HIP HOP FORRADALOM! Egy inspiráció. Harag és bánat. A HIP HOP szabadság es remény. Egy szerelem! Szorakozás és Tánc. A HIP HOP SEX! Több mint zene. Ez az egész mindenség. Nincs még egy olyan műfaj, ami jobban megváltoztatta volna a világot az elmúlt fél évszázadban, mint a HIP HOP. Ez az amiről a BOOMBAP szólni fog – Hogy hogyan változtatta meg a műfaj a világot.

Különböző számokat fogunk játszani szerte Amerikaból és a világ többi részéről is egyaránt. Lesz underground is és lesz mainstream is. Olyan helyekre fogunk kalauzolni amit szertesz, majd olyanokra is ahol eddig még nem jártal, úgyhogy készüljetek fel, mert kemény lesz! BOOMBAP!!!!

HIP HOP IS A REVOLUTION. It’s inspiration. It’s anger. It’s sadness. It’s freedom. It’s hope. It’s love. It’s fun. It’s dance. It’s sex.

Hip hop is more than music, it’s everything. And no other type of music has changed the world in the past half century more than hip hop. And that’s what BOOMBAP is about – hip hop and how it changed the world.

We’re gonna play tracks from all over America to the rest of the world. We’ll go underground AND we’ll go mainstream.

We’ll go places you know and love and we’ll go places you’ve never been. So get ready cuz this shit’s about to get heavy! BOOMBAP!!!

Broadcast: every Friday 15:00-16:00