Rádió Melánia

Rádió Melánia

A műsorkészítő számára fontos témák melltartótól munkaetika-kritikáig kéthetente 30 percben szóban kifejtve kevés zenével.

Műsoridő: péntek 14:00-14:30

Arcsived shows for Rádió Melánia

Aired on 2021-04-16

Második esély

Hihet-e egy gyerek istenben, bízhatok-e a buszon mellettem ülőben, honnan tudom, hogy a feldobott kő visszaesik?

Aired on 2021-03-26

5. epizód - A szégyen

Mi szükség rá, milyen céllal jött létre, mi történik bennünk, amikor érezzük, mi köze az önreflexióhoz és mi köze ehhez az epizódhoz.

Aired on 2021-03-12

4. epizód - Placebohatás

Az elmúlt két hétben a műsor vezetője többször is placebohatás alá vagy az azt érintő kérdéskör közelébe került. A negyedik epizódban ezeket az eseményeket osztja meg és értékeli. Ő.

Aired on 2021-02-26

3. epizód - Nemlétező szavakról

A Lahmacun Rádió e heti témája a 'nemlétező dolgok'. Ehhez kapcsolódik a Rádió Melánia pénteki műsora, amiben a 'nemlétező szavakról' lesz pár (remélhetőleg létező) szó. Mely szavak tűnnek létezőnek annak ellenére, hogy üresek? Mely szavak nem léteznek még, miközben jelentésük már köztünk él? Iskolás magyar nyelvtankönyvet nem kell elővenni - az effajta emlékeket a műsorkészítő próbálja elfelejteni, és ez nem is esik nehezére.

Aired on 2021-02-12

2. epizód - Alma mater

A műsor 2. epizódjában Melánia az ‘alma mater’ fogalmáról beszél. Megkérdezi és megválaszolja, hogy mit jelent, mi köze a műsorhoz, mi az ideális formája, van-e rá szükség. Akinek ez nem elég, annak extra szenzáció: a műsor szignállal jelentkezik! Akinek ez sem elég, azzal a műsorkészítő nem tud mit kezdeni.

Aired on 2021-01-29

1. epizód - Premier

A legelső adásban a műsor eredettörténete hangzik el.