Mosolyszünet (via Periszkóp rádió)

N-edik kísérlet a hardcore, a metal és a punk, illetve ami közöttük van, egyesítésére interjúkkal, ajánlókkal, zenével és miegymással.

Adás: kedd 19-20:00

Archívum
Elérhetőség

1. rész: On Graves + Social Distance Fest
2. rész: Touch interjú + Fantomprogramajánló
3. rész: Gyáva + Fantomprogramajánló 2.

A Mosolyszünet Közös műsor a Periszkóp rádióval (ott: minden szerdán).

Arcsived shows for Mosolyszünet (via Periszkóp rádió)

Aired on 2021-09-21

Bálabontás 2

Újabb egyórás (majdnem) válogatás arra érdemes 2021-es megjelenésekből, ezúttal elsősorban hardcore/punk vizeken evezve.

Aired on 2021-08-24

Torn From Earth interjú

Júliusban EP-k, demók és egy split után megjelent a Torn From Earth első nagylemeze is Self címmel. Hogy miként jutottak el idáig, elmondják ők maguk.

Aired on 2021-07-27

Bálabontás

Interjúalany nincs. Van egy rakás új (és "új") zene azonban az aktuális heti Agathocles splittől a szombathelyi hc-punkon át a lassú és hosszú death metalig.

Aired on 2021-07-13

Crippled Fox interjú

Féléves szünet után (Igen, bocsi), heti egy órában tér vissza a Mosolyszünet, új időpontban, kedden este 7-től nyolcig és ott folytatódik a történet, ahol abbamaradt:Már tavaly beszéltünk a Crippled Fox-szal arról, hogy az LP révén készül interjú, azt elmosta két hullám, de voltak olyan jófejek, hogy felvettek egy új EP-t, hogy továbbra is aktuális legyen, szóval nyammogás, Dél-Amerika, a Sopranos-éra és egy EXKLUZÍV DALPREMIER is lesz a műsorban!

Aired on 2021-01-12

Best of 2020 2. rész

Aired on 2020-10-20

Norms interjú

Még létezik a műsor, ezt megünneplendő meg kett interjúvolva a Norms, akik elmondják, Tolsztoj utalás-e az új EP címe, szó esik a Kripta jövőjéről (jó, csak pár szó), a Youth Attack zenélő párnájáról és azt is megtudjuk, kik azok a Földbaszók. Több kolompot a hardcoreba!