KEYGEN

Kiküldött technosítónk DJ Kard jelentkezik egyenesen Berlinből. Vendégeskedett már Infinite Scrollban, most pedig saját műsort indít ahol ő meg szelektált selectorok lőnek ránk havonta. Mélyhangok, basszusfutamok, tektonikus révek kedvelőinek ajánljuk.

Adás: Havonta új részek, csütörtök 20-21

Soundcloud: https://soundcloud.com/dj-kard/ 

Arcsived shows for KEYGEN

Aired on 2021-10-07

EP5 - DJ Kard

Könyi ne az adást hallgasd ma este - gyere inkább az UH-ra, ahol nem csak tonna basszust, de olyan könnyfakasztóan gyönyörű acteket is meghallgathatsz élőben, mint a Still House Plants, Dino Spiluttini, Odete, vagy a The Stanley Maneuver..... 8.20-kor kezdünk a Gólyában.

Aired on 2021-09-09

EP4 - MYSTIC VOIP

🚨 BÉZHEADEK, RIADÓ 🚨 Ma este 8-tól nagy szeretettel köszöntjük Mystic Voipot. A Pest-megyei ravereknek azt hiszem nem kell bemutatni a PÉNZ-alapítót, akinek viszont idegen a név csengése: kis barátom, készülj fel egy óra eszeveszett bass, broken techno, seggrázós electro és mí̷̖eg̶̨̈́ym̴͍̈́̒á̵̖̻̓s̵̡̅͜ kombóra...

Aired on 2021-08-12

EP3 - DJ Kard

A nagy anti-Brexit adás, avagy soundtrack azok számára, akik éjt nappallá téve, fáradhatatlanul dolgoznak a Budapest-London alagút megépítésén.Továbbá, megemlékezés az angol válogatott Európa-bajnokságon elért második helyezéséről. Dáré, breakbeat, úkágé. (Footwork & trap kitekintgetésekkel).

Aired on 2021-07-15

EP 2 - Eleftheria

DJ Kard is proud to present the 2nd episode of KEYGEN - a stimulating guest mix by Berlin-based newcomer, Eleftheria. An outstanding selection of high-energy tracks that cater to fans of industrial and hard-hitting club sounds. Tune in at 20:00 CEST. soundcloud.com/eleftheria000

Aired on 2021-06-17

EP 1 - DJ Kard

The Sleeper Has Awakened!