Dalmata Radio

Dalmata Radio

Dalmata Daniel, the Budapest-based record label, shares special live recordings from their label showcases, co-curated events and other sources.

When: every Monday starting at 2pm

Arcsived shows for Dalmata Radio

Aired on 2021-02-01

Heinrich Dressel LIVE

Heinrich Dressel vagyis Valerio Lombardozzi a olasz MinimalRome egyik alapító tagja ami a 2000 évek underground egyik menő kezdeményezése volt az electo orientál klub zenékben, illetve a west coast sound of holland szcénával is elég jó kapcsolatot ápolt. Mára már nem annyira aktív a kiadó, de a tagjai folyamatosan jelentetik meg különböző Európai kiadónál a lemezeiket, köztük Heinrich Dressel is (további alteregó Composite Profuse). Dressel elektroban gyökerező zenéjét így jellemzik:"His style mix the chilling-menacing mood of the 70s / 80s lo-fi funkadelic horror soundtracks to outerspace synthesised soundscapes" Dalmata Danielnél egy remixel jelentkezett a DD006-os Pleasure Model lemezen.Többször járt Budapesten élő produkciójával (korábban: 2013 - Volt Presszó (Akvárium) - Lay-Up! és 2015 - Toldi - Kreative Kontrol) de legutoljára ahonnan ez a felvétel is rögzítésre került 2018.06.30-án a LÄRM-es Dalmata Daniel Showcase lépett fel a DD007 (Teslasonic - Quantum Paradox) lemez bemutató estéjén.

Aired on 2020-12-21

Sematic4

Sematic4 egy nagy öreg a hazai underground szcénában, valószínű Ozon nevű projektje sokaknak ismerősen cseng, de a Dalmata Daniel falkához tartozó electro és manapság a fő alteregójával se ma kezdte! Nem meglepő módon, a Dalmata Rádióba is egy masszív elektro vinyl szettel készült!

Aired on 2020-11-16

Jeremiah Soft

Bár JS már volt Dalmata Rádión, viszont az akkor egy live volt, ellenbe ez egy mix, sőt! élete első official ilyen podcastja lesz! mondhatni debütál ilyen téren!

Aired on 2020-10-19

SILF

Felvételt a srácok csak saját kiadatlan illetve a jövőben megjelenő nótákból rakát össze, szinte már live, de valójában ez csak egy mix a trackjeikből. Ez egy részt hamarosan megjelenő (Nov. 13), DDS03: Intergalactic Gary & Pasiphae / SILF között split 12" vinyljének alkalmából is készült.