Banánturmix

Banánturmix

A Banánturmix a Magyar Képzőművészeti Egyetem Képzőművészet-elmélet Tanszék végzős hallgatóinak diplomaszerző akciója. Célunk érdekes és fontos képzőművészeti kérdések bemutatása.

A Banánturmix nevet a csapat belsős “banántelefon” poénja adta, de a banán nemcsak telefonnak jó, de sokoldalú alapanyagnak is bizonyul – úgy a konyhában, mint a műteremben. Ennek megfelelően minden adásunk mellé egy szellemes banános művet ajánlunk.

Mindehhez azért a rádiót választottuk, mert úgy látjuk, covid ide, covid oda, kultúrára szükség van, itt pedig vicces és tartalmas műsorokkal tudunk szolgálni nektek. Május 7-től június 11-ig, péntekenként este 18:00-tól! 

Kövess minket Facebook-on és Instagramon is, ha pedig véleményed vagy óhajod-sóhajod lenne, ne habozz írni nekünk!

Készítők: Bence Bettina, Cselőtei Boglárka, Domonkos Sára, Geiger Róza, Pető Zsófia, Sóti Márton

Új adások premierje: Május 7-től minden pénteken 18-19:00

Elérhetőség: Weboldal, Facebook, Instagram

Arcsived shows for Banánturmix

Aired on 2021-05-07

Social media

Ebben az adásban a közösségi média szerepéről fogunk beszélgetni a kortárs képzőművészetben. Arra vagyunk kíváncsiak többek között, hogy vendégeink hogyan, mennyire, milyen módon használják ezeket a felületeket művészként. Beszélgetünk a pandémiás időszakról, online kiállítás tapasztalatokról. Vendégeink: Lakatos Gelléri Barnabás, Szabó Kristóf - KristofLab és Varga Ádám.