AZVLM

AZVLM

Miaza?
Mi jut eszedbe arról, hogy.. 
kényelem..
..szubjektív..
..saját világ
..röhejes
..elszólás..
Miről? Miaza? Asszociáció és integráció, másodpercekbe tömörített élettapasztalat és világszemlélet. Multiszenzoros észlelésen alapuló beszélgetés. Megszakítja az elhangzott párbeszéd erőteljes feldolgozása által inspirált treki választás.

AZVLM expedíción a határok mentén. 

Keddenként 17-től 18 óráig.

Archív: Mixcloud

Arcsived shows for AZVLM

Aired on 2021-07-13

Tünet Együttes

Papp Évi, Szabó Vera és Szász Dani volt a vendégünk a Tünet Együttesből. <3

Aired on 2021-06-15

Bábel

Folytatjuk a '21 Kolorádó fesztivál' témakört, ez Jezerszky Viki második saját adása, amit a Bábel szervezőivel készített. A Bábel egy tábor, egy közösség, egy szabad iskola, egy csillagtúra, egy kritika és éltünk egyik legizgalmasabb szerveződése. Hogyan indult és miként működik egy alulról szerveződő szabad közösség? Szerintünk bennük van a jövő.

Aired on 2021-06-01

Kolorádó x AZVLM

A Kolrádó fesztivál képviseletében Kocsis Andás és Vereczkey Ákos volt a vendégünk. Kollektív reménykép felé való egyensúlyozás közben elhaladunk a nappali programok mellett és kirajzolódik a jó fesztivál fogalma.

Aired on 2021-01-12

Mi az a REKULTI: Alkotói Életút

A Bánkitó, az Auróra és az AZVLM a januártól márciusig tartó időszakban eseménysorozatot hirdet a REKULTURALIZMUS jegyében. Első beszélgetésünk témája: alkotói életutak - a rendszerszintű hatások és egyéni döntések szerepe a művésszé válásban ma Magyarországon. A REKULTURALIZMUS egy közös kutatás, ezúttal Csepella Olivér, Danis Lídia és Koltay Dorottya Szonja segítségével zoomon keresetük a kulcsfontosságú tényezőket a saját perspektíva kialakításához.

Aired on 2020-12-08

Kitermelt új ellenállás

Aired on 2020-12-01

Kifinomult emberek

Ki mit csinál most, aki általában fesztivált szervez? Jezerszky Viki, Oláh Katus és a kis Emíl mindent elmesél nektek! Új munkák, hobbik, jövő és szaftos fesztivál pletykák. Éljen az első bababarát show! <3

Aired on 2020-11-24

Free SZFE

Fodor Orsival és Vermes Dorkával beszélgettünk az #freeszfe kapcsán. Orsi bábrendező szakos, Dorka pedig filmrendező mesterszakos hallgató.

Aired on 2020-11-10

Bohemian Betyárok

Szeretettel üdvözöltük a @bohemianbetyars zenekart a Lahmacun radio stúdiójában, méghozzá Gallus és Hirundo szerény személyében. Tabuk, titkok, a zenekar betevője és politikai szerepvállalás. Egy régen várt radio show egy hűséges zenekarral <3 17.00, Lahma, AZVLM

Aired on 2020-10-20

AZVLM speciál

Megérkezett az AZVLM speciál! Most egy éves a leghallgatottabb adásunk és ennek alkalmából készítettünk nektek egy rendhagyó showt, ám egy igen különleges csapattal! Ízlelgetjük a közösségi finanszírozás, a dányi élmények, az új titkos projektünk és a szorongás témakörét. Köszönjük, hogy velünk vagytok! <3 Luca, Zea és Anna

Aired on 2020-03-30

Miaza AZVLM III