Arcade-ok alatt

Arcade-ok alatt

Esport műsor a legfontosabb videójáték zenékkel 8-tól 10 billió bit-ig, felesleges és pontatlan triviákkal és súlyos emlékek előkaparásával a sakk klubból. A mikrofonnál Dj DPad és 576cent (feat. Master PC verseny)

Adás: Új részek 2 hetente péntek este

Arcsived shows for Arcade-ok alatt

Aired on 2021-06-11

Titkos földalatti bázis

Nagy megtiszteltetés, hogy vendégünk kedvenc gémerünk, sztrímerünk, mega man: Ferzi. Japán fejetlenségtől Nyugaton felkelő napokig kedvenc és fontos játékain keresztül utazunk barátság ösvényén. https://www.twitch.tv/titkosfoldalattibazis

Aired on 2021-05-28

Sok jock!

Forró pitébe vájunk, megpróbáljuk megtudni mit tettek tavaly nyáron. Kőkemény rész, ahol megértjük, lenézzük, felkérdezzük, átlátjuk muszklisokat, heccereket: Videojátékok és bully-k eddig soha fel nem tárt kapcsolata. Touchdown!

Aired on 2021-05-14

Filmjáték 2

Haladó intermédia kurzusát folytatja Arcade-ok alatt stáb. Szót ejtünk félhangokról, Rambó végzetéről, 90-es éveket meghatározó állatokról és alulbecsült forgatókönyvírókról. Forró kérdéseket adunk és kapunk politikusok játékélményeiről, punk bandákról kung-fu filozófiájáról, vagy hogy tényleg minden videojáték könyvben volt-e legjobb?

Aired on 2021-04-09

Filmjáték

Mighty Morphin' Arcade-ok: The Movie 3 Phantom Alatt péntek este premier előtt: filmekből készült játékok, szabályszegések, SEGÁ-sok, 576 Konzol visszapillantás, 3 főszereplő pedig ezúttal abszolút cliffhangerre futtatja ki részt. A rész készítése során állat nem sérült meg, és következetesen elrontottunk vagy ki sem találtunk minden színész-nevet, karaktert, filmcímet, egyet kivéve azt is barkochbázva.

Aired on 2021-03-19

Levegős 2

Sztratoszféra-tisztelő bolygópolgárok, léghajlító luftballontechno rajongók, ez most csak nektek szól! Sőt, minden kétszer hangzik el, lesznek magyarok szélben, videojáték utazási iroda Thaiföldre, megismerhetitek japán legjobb arcát! Levegős videojáték-zenék második rész!

Aired on 2021-02-19

Levegős

Air de nem cipő! Száraznak gondolt jogász szakmáról kiderülő sötét titkok, szaxofonozás hősiességének bizonyítéka, belenézünk 576 konzol magazinokba és megdöbbentően sokat beszélgetünk festékekről. Arcade-ok alatt 36. rész: Levegős

Aired on 2021-02-05

FPS 3 Csőre töltve

Nem jutottunk első 2 alkalommal dűlőre úgyhogy most 2000-es évektől folytatjuk FPS játékok történetét, AAA-játékokkal, meglepő dzsungelbongákkal és felismerhető hangcsipekkel. Nem tudtátok mi köze van célkereszteknek labdajátékokhoz, vagy hogy kapcsolódik oldalazás Angliához, akkor most Ki. DE. RÜL. Konzolosok és pc-sek egyesüljetek arcade-ok alatt!

Aired on 2021-01-08

Kerek évek

90-2000-10. A harmadik bugos, beakadó, és kifagyó évtized kezdést ismerik meg a arcade-ok alatt tagjai életük során. A történelemnek nem lett vége, ezért most mentünk memória kártyákra áramszünet elött. Hol vetted? minden Iphone-on a Toy-story OP-rendszere fut? Ki a fasz az a Tony Hawk? Mi van Pokémon-labda belsejében? Mi a budapesti monolit? Miért nem játszunk már együtt? Dolgok, amiket nem biztos hogy meg fogsz tudni!

Aired on 2020-12-25

SIMSMAS

Meghitt este családdal hangulatú meghitt este Sims családoddal. Különleges ünnepi vendégünk Nóri, aki lakberendezéssel is foglalkozik és játéktervezéssel, paranormálissal kapcsolatban kérdezzük, állat-tartástól makroökonómián át könnyűmechanikáig mindenről beszélget velünk. Kommentben írjátok meg ki miért vonzódott Simjeinek mindenféle módú megöléséhez?

Aired on 2020-11-13

Válassz kosztümöt!

Amikor pizsamára váltunk és főzünk egy forró kakaót - videojátékba öltöztetjük szívünket. Amikor három hónapon át varrunk egy sok száz darabos egyedi cosplay-t - videojátékba öltöztetjük testünket. Amikor két árkádot beültetünk ruhákról beszélni és felcsendülnek zenék Tekkenből, Metal gear solidból, Wonderful 101-ból, Street fighterből - hallgatót öltöztetjük videojátékba.

Aired on 2020-10-30

Parapéntek II - ijesztve kísértetek

Fényt lopó szelekkel együtt érkezik Arcade-ok alatt bizarrgató epizódja. Egészséges ijesztődzsúzzal és kérámiakondérben egyenletes tűzön fortyogó háztáji rakott félelmekkel tesszük pikánssá halottak napi adásunkat. Sok-sok nyugtalanító dallam és tébolyult mondat, 576loween, és végre visszatér trívia-mesterverseny, minden eddiginél kegyetlenebb éket verni tudatlansággal élőkbe és holtakba egyaránt.

Aired on 2020-10-09

Miniboss

Mennyit ér küzdeni játszásért? Főellenségkép arcade-ok alatt.

Aired on 2020-09-25

Együtt az utcán

Ezúttal közvetlenül piszkos szürke macskaköves kopott árkádokról jelentkezik Arcade-ok alatt fáradhatatlan stábja. Játékok és játékzenék, amik utcán nőttek fel. Új rovattal jelentkezünk: Ez itt a heti 576-os! Bár nem akarjuk nagy dobra verni, Budapest szerintünk 2 legjobb konzolboltját is megnevezzük.