Arcade-ok alatt

Arcade-ok alatt

Esport műsor a legfontosabb videójáték zenékkel 8-tól 10 billió bit-ig, felesleges és pontatlan triviákkal és súlyos emlékek előkaparásával a sakk klubból. A mikrofonnál Dj DPad és 576cent (feat. Master PC verseny)

Adás: Új részek 2 hetente péntek este

Arcsived shows for Arcade-ok alatt

Aired on 2021-08-20

Kriptavania II, Geri Belmont

Kedvenc reneszánsz emberünk most mint sportoló és go-kart-versenyző, hivatásos guerilla és kiszállt jakuza ült le beszélgetni. Nagyon jó volt. Folytatása következik!

Aired on 2021-08-06

Anarchia-olimpia

Márió és szonik hangulatzenére megmennek, jobb dis-koszvető vagy egy ventilátornál, kérlek fordítsd le nekem sportjátékok kiadójának nevét magyarra.

Aired on 2021-07-23

Titkos földalatti bázis 2 - Második bejárat

Hamarosan visszatér képernyőkre egy legendás Witcher, de kit érdekel, ha egyszer újra vendégünk legnagyobb magyar twitcher?

Aired on 2021-07-09

Kriptavania I, Vili Belmont

Megesik, hogy egy földalatti pályán kiütöd téglákat képernyő tetején és egy titkos átjárónál találod magad. Mi így jártunk, de ezúttal nem földalatti bázis, hanem Kripta maga, autonóm holtak és radikális misztikumok közösségi tere várt ránk. Ott egy homályos alak füstölt, arcát köpönyeg mögé rejtette, és hirtelen előugrott... aztán leültünk lógni és több ezer éves életének videojátékos pillanatairól beszélgettünk.

Aired on 2021-06-11

Titkos földalatti bázis

Nagy megtiszteltetés, hogy vendégünk kedvenc gémerünk, sztrímerünk, mega man: Ferzi. Japán fejetlenségtől Nyugaton felkelő napokig kedvenc és fontos játékain keresztül utazunk barátság ösvényén. https://www.twitch.tv/titkosfoldalattibazis

Aired on 2021-05-28

Sok jock!

Forró pitébe vájunk, megpróbáljuk megtudni mit tettek tavaly nyáron. Kőkemény rész, ahol megértjük, lenézzük, felkérdezzük, átlátjuk muszklisokat, heccereket: Videojátékok és bully-k eddig soha fel nem tárt kapcsolata. Touchdown!

Aired on 2021-05-14

Filmjáték 2

Haladó intermédia kurzusát folytatja Arcade-ok alatt stáb. Szót ejtünk félhangokról, Rambó végzetéről, 90-es éveket meghatározó állatokról és alulbecsült forgatókönyvírókról. Forró kérdéseket adunk és kapunk politikusok játékélményeiről, punk bandákról kung-fu filozófiájáról, vagy hogy tényleg minden videojáték könyvben volt-e legjobb?

Aired on 2021-04-09

Filmjáték

Mighty Morphin' Arcade-ok: The Movie 3 Phantom Alatt péntek este premier előtt: filmekből készült játékok, szabályszegések, SEGÁ-sok, 576 Konzol visszapillantás, 3 főszereplő pedig ezúttal abszolút cliffhangerre futtatja ki részt. A rész készítése során állat nem sérült meg, és következetesen elrontottunk vagy ki sem találtunk minden színész-nevet, karaktert, filmcímet, egyet kivéve azt is barkochbázva.

Aired on 2021-03-19

Levegős 2

Sztratoszféra-tisztelő bolygópolgárok, léghajlító luftballontechno rajongók, ez most csak nektek szól! Sőt, minden kétszer hangzik el, lesznek magyarok szélben, videojáték utazási iroda Thaiföldre, megismerhetitek japán legjobb arcát! Levegős videojáték-zenék második rész!

Aired on 2021-02-19

Levegős

Air de nem cipő! Száraznak gondolt jogász szakmáról kiderülő sötét titkok, szaxofonozás hősiességének bizonyítéka, belenézünk 576 konzol magazinokba és megdöbbentően sokat beszélgetünk festékekről. Arcade-ok alatt 36. rész: Levegős

Aired on 2021-02-05

FPS 3 Csőre töltve

Nem jutottunk első 2 alkalommal dűlőre úgyhogy most 2000-es évektől folytatjuk FPS játékok történetét, AAA-játékokkal, meglepő dzsungelbongákkal és felismerhető hangcsipekkel. Nem tudtátok mi köze van célkereszteknek labdajátékokhoz, vagy hogy kapcsolódik oldalazás Angliához, akkor most Ki. DE. RÜL. Konzolosok és pc-sek egyesüljetek arcade-ok alatt!

Aired on 2021-01-08

Kerek évek

90-2000-10. A harmadik bugos, beakadó, és kifagyó évtized kezdést ismerik meg a arcade-ok alatt tagjai életük során. A történelemnek nem lett vége, ezért most mentünk memória kártyákra áramszünet elött. Hol vetted? minden Iphone-on a Toy-story OP-rendszere fut? Ki a fasz az a Tony Hawk? Mi van Pokémon-labda belsejében? Mi a budapesti monolit? Miért nem játszunk már együtt? Dolgok, amiket nem biztos hogy meg fogsz tudni!

Aired on 2020-12-25

SIMSMAS

Meghitt este családdal hangulatú meghitt este Sims családoddal. Különleges ünnepi vendégünk Nóri, aki lakberendezéssel is foglalkozik és játéktervezéssel, paranormálissal kapcsolatban kérdezzük, állat-tartástól makroökonómián át könnyűmechanikáig mindenről beszélget velünk. Kommentben írjátok meg ki miért vonzódott Simjeinek mindenféle módú megöléséhez?

Aired on 2020-11-13

Válassz kosztümöt!

Amikor pizsamára váltunk és főzünk egy forró kakaót - videojátékba öltöztetjük szívünket. Amikor három hónapon át varrunk egy sok száz darabos egyedi cosplay-t - videojátékba öltöztetjük testünket. Amikor két árkádot beültetünk ruhákról beszélni és felcsendülnek zenék Tekkenből, Metal gear solidból, Wonderful 101-ból, Street fighterből - hallgatót öltöztetjük videojátékba.

Aired on 2020-10-30

Parapéntek II - ijesztve kísértetek

Fényt lopó szelekkel együtt érkezik Arcade-ok alatt bizarrgató epizódja. Egészséges ijesztődzsúzzal és kérámiakondérben egyenletes tűzön fortyogó háztáji rakott félelmekkel tesszük pikánssá halottak napi adásunkat. Sok-sok nyugtalanító dallam és tébolyult mondat, 576loween, és végre visszatér trívia-mesterverseny, minden eddiginél kegyetlenebb éket verni tudatlansággal élőkbe és holtakba egyaránt.

Aired on 2020-10-09

Miniboss

Mennyit ér küzdeni játszásért? Főellenségkép arcade-ok alatt.

Aired on 2020-09-25

Együtt az utcán

Ezúttal közvetlenül piszkos szürke macskaköves kopott árkádokról jelentkezik Arcade-ok alatt fáradhatatlan stábja. Játékok és játékzenék, amik utcán nőttek fel. Új rovattal jelentkezünk: Ez itt a heti 576-os! Bár nem akarjuk nagy dobra verni, Budapest szerintünk 2 legjobb konzolboltját is megnevezzük.