Brains Sublimating interjú

Honnan jött az ötlet, hogy rádióműsort csinálj, hogy indult a kollaboráció?

Tamással, aki a Footwork Jimbob műsort csinálja gimi óta ismerjük egymást, nagy zene rajongók voltunk mindig mindketten, neki volt először műsora, ő adta az ihletet. Ezúton is köszi!

Miről szól a műsor? Mire számíthat egy hallgató, ha odakapcsol a műsorodra/műsorotokra?

Egy viszonylag eklektikus, de főként elektronikus zenéket tartalmazó mixre számíthat. Van amikor sötét, van amikor vidám, van amikor bólogatós, van amikor táncolós, van amikor elgondolkodtató. Ami épp jön. Idén szeretnénk több vendég mixet, hogy még inkább színesítsük a repertoárt.

Mit jelent a műsor címe?

Agyhullámok sugárzása az éteren át.

Ki(k) van(nak) a show mögött? Mit fontos tudni rólatok?

Martin és Milán (Trebuchet és Dj R. Tango). Testvérek vagyunk, szeretjük a jó zenét, elég nagy az átfedés a zenei ízlésünkben, mindketten gyűjtjük a kedvenceinket lemezen és másoknak lejátszani is szeretjük őket. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

Milyen zenei irányzatot képvisel a műsor?

House, techno, disco, azok hibridjei, mindenféle válfajai. Azok a fő irány, de sokféle zenét szeretünk, szóval kb. bármi felbukkanhat egy-egy mixben: uk garage, grime, dubstep, rap, jungle, ambient, stb. Minden műfajban vannak szuper zenék.

Ámen brék vagy 4/4?

Ámen brék laza 4/4-re ültetve.

Pepsi vagy Cola?

Mindegy, csak legyen benne rum meg citrom.

Mi a Tapes Sublimating?

Fantasztikus zenei kiadónk. Ajánljuk a kiadványainkat. All killer, no filler.

Miért (csak) kazik?

Egy lemezt is kiadtunk, a többi megjelenés mind kazettán jött ki illetve digitálisan. Fontos volt végig, hogy legyen minden megjelenésnek kézzel fogható formája is. Kazettát itthon is tudunk gyártatni, a példányszám is nagyon rugalmas. A lemez ilyen szempontból sokkal nagyobb vállalkozás. De reméljük lesz még olyan kiadványunk is. 🙂

Tegyél fel egy kérdést magadnak, amire az a válasz, hogy “lahmacun”.

Mi a terved a hétvégére? 🙂